FOTBOLL 2019

J-Södra spelade bort 3p mot GAIS 1-2

Edin hade i flytet med sig idag

Bilder från matchen………………HÄR

J-Södra spelade ”Kryss” i toppmatchen mot Mjällby AIS 0-0

Ett välfyllt Stadsparksvallen ikväll när J-Södra mötte Mjällby AIS

Se matchbilderna från matchen………..HÄR

J-Södra tog fin skalp på Varberg, vann med 3-1

Bilder från matchen………HÄR

Damernas Korpfotboll på Rosenlunds IP, tisdag 18.00

Damkorpen på tisdagarna uppe på Rosenlunds IP, Korpplan, samlas gamla som nya fotbollsspelare, de som aldrig spelat fotboll finns ockå med på plan. Ja, alla som på något sätt tycker om fotboll och att röra på sig i en miljö som är lustfylld.
Här förekommer inget fult spel eller klagan på domaren(sa domaren själv). Striden syns på de som spelat förr, för de vill gärna gör ett mål eller två. En del tjejer tycker om när man vinner, men de flesta bryr sig inte, utan vill ha gemenskapen innan och efter.
Denna tisdag fanns det två lag som inte fick ihop lag för seriespelet och valde då att spela med Korpen. Jag tror inte att dom har ångrat sig?
En helt fantastisk verksamhet som Korpen i Jönköping har fått ihop med ”damfotboll för att må bra”, för en social samvaro inom kvartersgänget eller avd på jobbet m.m.

Bilder från tisdagen den 4 juni 2019……………………………HÄR
Förbjudet att ladda ner någon bild både härifrån och/eller i bildspelet

Bra skalp för Mariebo-damerna mot Valinge-Derome DFF 4-0

Trots många missar på mål, gick man vinnande från matchen mot Valinge- Deremo DFF med 4-0.
En match som Mariebo IK Dam dominerade i 90min. Valinge hade någon halvchans i första halvleken, men inget större hot i någon av halvlekarna.
En välspelad match utan några större intermetson som den utmärkta domaren Erna Huskic hade full kontroll över.
Många mera mål kunde det blivit om inte Ida Andersson missat 4-5 gyllene tillfällen för mål

Bilder från matchen……..HÄR

Stökigt derby när IFK Öxnehaga slog Ekhagens IF med 3-2

Ett derby som man innan visste skulle bli tufft, IFK Öxnehaga skulle ta emot serieettan Ekhagens IF på Öxnehaga IP denna fredag 7/6.

Det blev en relativ snäll första halvlek med bara ”ett” Rött kort, Ekhagsspelare, precis innan pausvilan.
IFK Öxnehaga spelade med taktiken att ha ett kompakt försvar och vända snabbt, vilket dom också hade framgångar med.

Efter ca 10 min tryckte Richard Harmis in 1-0 utifrån straffområdet, otagbart för Ekhagens målvakt. Strax därefter drog Öxnehaga upp ett anfall på hö sidan av Robin Umit som gick till Marvin Nano och på en direktwolleyträff satte den i mål.
Nu tog sig Ekhagen sig i kragen och stunden efter ca 20 min fick Vincent tag i bollen och slog en boll från sidan in i målet

Andra halvleken började lite stökigt och Ekhagen fick nu sitt andra röda kort. Här ska nämnas att den utvisade Ekhagsspelaren visade ett mycket dåligt beteende och när han gick förbi läktare så sa han mycket sexistiska ord mot publiken. Det dåliga uppträdandet fortsatte vid utgången då  Ekhagsspelaren kom i bråk/slagsmål med den Öxnehaga-spelare som tidigare blivit utvisad. Publik rusar till och ska vara med/avstyra i uppgörelsen
Matchen kunde till slut fortsätta.
IFK Öxnehaga försökte skapa ett ledningsmål, vildek kom i den 53 min genom Mohamed Omeirat som samtidigt får ett rött kort för att ”ha sprungit på målvakten”
Ekhagen spelar nu med 9 man och ändå kunde man reducera ytterligare en gång till 3-2 genom Ashor Denka-Nisan i den 80 min.
Ekhagen pressade och pressade, tog upp sin målvakt i slutet som en extra släpande back.

Detta var en tuff match mellan två tuffa lag och jag vill nog ge domaren en stor eloge, som inte fick matchen att eskalera totalt. Delade ut 5 gula kort och tre röda- Bra insats idag.

Bilder från matchen………HÄR
Förbjudet att ladda ner bilder utan att betala

”Enkel Seger” sa Tordaren i publiken när Tord slog Tenhult 3-0

IK Tord spelade derby mot Tenhults IF denna Fredagskväll på Rosenlunds IP. Ett soligt Rosenlund inbjöd stor publik för att se IK Tord vinna med 3-0.
Så enkel seger kanske det inte var, då Tenhult startade starkt och spelar en bra fotboll. Tyvärr får man inte in bollen i mål och det tar man inga poäng på ”bara rulla boll” utan att göra mål.
IK Tord har Gustav Sahlin som gjorde både 1-0 och 2-0 samt 3-0 av Leo Jancovic.
Över 90 min kan man säga att Tenhult hade det mesta bollinnehav men effektiva och snabba vändningar gav Tord 3 mål.

Se bilder från matchen……..HÄR

Hff lyckades ta 3p mot IFÖ Bromölla IF 2-0

Ett blåsigt men soligt Vapenvallen gjorde det kallt idag för publiken. Hff gästades idag av IFÖ Bromölla IF, som innan match låg på en mindre hedrande 12:e plats i serien.
Bromölla var på tårna redan från början och tillät inte Hff att hitta sitt spel. Det blev aldrig några riktiga skarpa målchanser för Bromölla och dom som kom tog Fredrik Claesson hand om.
När ca 20 min gått i den första halvleken får Hff en frispark strax utanför straffområdet och Shkelqim Krasniqi går fram och skjuter direkt, otagbart för Bromöllas målvakt.
I den andra halvleken fortsätter Bromölla att dominera spelet, men får inga skarpa chanser nu heller. Hff har ett starkt försvar och tar hand om Bromöllas anfall och kan vända snabbt. Flera chanser som Hff skapade kunde gått i mål om inte ”trävirket” stått ivägen.
När det var ca fyra minuter kvar får Shkelqim Krasniqi boll nära mål och med en bradsida gör han inget misstag,
Slutresultatet skrevs till 2-0 för Hff

Bilder från matchen……………HÄR

Hallby FK vann hett derbyt mot IF Haga 1-2

Ett derby mellan IF Haga och Hallby FK i div4 spelades på fredagskvällen på Strömsbergs IP.
Ett derby är alltid ett derby, med mycket känslor hos spelarna, så också i detta derbyt. En välspelad rolig match med snabba vändningar hos båda lagen vilket skapade många skarpa chanser.
Förta målet fick IF Haga, då Patric Freijd som är Hallbys målvakt fällde Jonathan Eriksson. Straffen slog Calle Åberg in och 1-0 till Haga.
Sekunden innan pausen ficj Hallby en hörna som Toni Duras på en nick satte i mål och Hallby hade kvitterat.
Den andra halvleken var ganska ung när Jesper Karvik höll sig framme och satte ledningsmålet 1-2, som skulle visa sig räcka till segermålet.
Som sagts, en rolig match med många händelser och för det mesta bra spel. IF Haga drog på sig två varningar medans Hallby FK drog på sig 4 varningar och ett rött kort.
Hallby klättrar i tabellen och ligger nu på en fjärdeplats, tre poäng efter Haga.

Bilder från matchen………..HÄR

Hff vann pristigemötet mot Assyriska IK(Toyota Cup) 3-2

Shkelqim Krasniqi, Hat- Trick när Hff besegrade Assyriska IK med 3-2

Hff tar ledningen med 1-0 av Shkelqim Krasniqi  och en lite ”kalldusch” för Assyriska blev det nog. Assyriska IK var inte sämre än de kunde göra både kvittering 1-1 och ledningsmålet 1-2. Då trodde nog de flesta att nu blir det mera mål för Assyriska, men deras spela kom i stå. Nära slutet på första halvleken var han framme igen nr 10 Shkelqim Krasniqi  2-2 i pausen
Den andra halvleken var det nog Hff som var det större och tuffare laget. Assyriska Ik fick inte igång sitt tekniska ”hålla bollen i laget” spel. Hff skulle ta hem segern genom  Shkelqim Krasniqi  då i en trasslig situation framför målet fick bollen framför fötterna och gjorde inget misstag.
Resultat: 3-2

Bilder från matchen…………HÄR

Dam-korpen, ett sätt att umgås med Fotboll

-Att vinna är väl roligt, sa en av damspelarna. Det bästa är trots allt att träffas/umgås och spela fotboll. Många av damerna/tjejerna har en fotbollsbakgrund, en del i högre sammanhang och en del har bara spelat korpen. Lagen jag träffade på hade varit igång i 10 år.

Bilder från kvällen……..HÄR

Bra helg för lokala fotbollen

  1. Huskvarna vs Nosaby IF 2-1
  2. EBK dam vs Mjölby FC dam 2-2
  3. J-Södra dam vs Smålandsstenar dam 10-0
  4. Mariebo IK B dam vs Hestra/Grimsås dam 10-3

Inte bara sol för våra lokala fotbollslag, utan inkasserade poäng blev det i helgen.
Hff tog emot Nosaby IF på lördagen(18/5) och hade ”uppvisning” i den första halvleken. Bara ett mål blev det, men med lite tur hade man kunnat göra 3-4 mål till.
EBKs damer hade Mjölby FC på besök som fick en smakstart med 0-2 efter 10 min. EBK- tjejerna tog sig i kragen ordentligt och fick till en kvittering innan pausen. i den andra halvleken hade EBK spel mot ett mål men fick inte in segermålet. Bra spel av EBK denna match
J-Södras damer hade spel mot Smålandsstenar i dam- fyran. En match där J-Södradamerna satte full fart från start. Redan efter en min satt 1-0, sen var det spel mot ett mål resten av matchen. J-Södra hade 5-0 i pausen.
Mariebo IK B lag hade besök av Hestra/Grimsås på ”Nubba”. En första halvlek som dominerades när nog totalt av ”de gula damerna” MIKs snabba anfall var segervapnet denna match. Mariebo kunde nog klämt in ett par mål till om inte stolparna varit motståndare. Kul att se Emma Bergman på plan igen efter sin frånvaro.

Bilder från Hffs match ......HÄR
Bilder från EBK damers match ......HÄR

Se bilder från J-Södras match……..HÄR
Se bilder från Mariebo IKs match ………….HÄR

Fest på ”Vallen”.
J-Södra tog 3p mot Östers IF 2-0

En fantastisk dag denna torsdag på Stadsparksvallen. J-Södra spelade ”Smålandsderby” mot Östers IF och solen lyste mycket med sin närvaro.
Vad kunde gå fel en sådan här dag?
J-Södra öppnade bäst med många snabba vändningar på Edin Hamidovic, som hela tiden låg ”på start” för ett bra pass. Edin skulle efter halvtimmans spel få ett lågt inlägg som han tog emot och i vändningen sköt in 1-0. Bara fem minuter senare blev Edin Hamidovic fälld i en duell och domaren dömer straff som Edin Hamidovic själv lägger och 2-0 till J-Södra är ett faktum.
Detta blev halvtidsresultatet.
Den andra halvleken fick Öster mera att säga till om, men skapade inte några riktiga skarpa målchanser. J-Södra hade inte direkt någon bra halvlek här, men en fin chans hade Jakob Olov som blev fri med Östers målvakt men sköt utanför.

Se bilderna från matchen…………..HÄR
Loggade bilder är ej tillåtna att ladda ner

Assyriska IK tog andra raka 3 poängaren mot Eskilsminne 1-0

Zacke satte dit frisparken, som ställde Eskilsminne målvakt

Efter en liten målfattig match i 90 min, så tog dramatiken vid vid 92 min. Assyriska Ik får en frispark just utanför målområdet, Zackarias Faour tar frisperken och slår den i muren så bollen ändrar riktning och ställer Eskilsminnes målvakt och 1-0 till Assyriska är ett faktum. Här skulle alla hjärtsvaga supporters gått hem, för två min efter 1-0 målet får Eskilsminne en straff. Vad händer då, jo Vilson i Assyriskas mål ”limmar” bollen och Assyriska IK kan ta 3p igen

Äntligen 3p för Assyriska IK borta mot Oskarshamn 1-3

Oskarshamn AIK är ett svårt lag att spela mot har många lag fått känna av.
Idag var det Assyriska IKs tur att spela mot de vite, på bortaplan(Arena Oskarshamn)
De 15 första minuterna hängde och surrade Oskars-hamnarna runt Assyriskas mål som bålgetingar, men utan utdelning. Assyriska laget slet som djur och försvarade sin box och mål från påhälsning. Det skulle på ett fantastiskt sätt visa sig att det blev Assyriska IK som tog ledningen genom Marcus Tegelbäck.
Tre min senare fick iallafall Oskarshamn utdelning på ett kanonskott på halvvolley av nr 99 i Oskarshamn. Nu trodde nog många runt planen att Oskarshamn skulle komma igång men 1-1 stod sig halvleken ut.
I den andra halvleken var det Assyriska som dominerade och fick faktiskt spela ut ordentligt med två mål ytterligare med sig i kassen. Oskarshamn AIK kändes inte som det lag som man sett tidigare, man bleknade rätt ordentligt i den andra halvleken med få chanser framåt.
Vi får nu hoppas att Assyriska IK tar med sig denna match vilken måste stärkt självförtroenden rejält.

Se bilderna från matchen……………...HÄR

IFK Öxnehaga fick kryss mot Öterbymo i iskall match 1-1

En iskall vind från Nord svepte in över Öxnehaga IP denna fredagskväll när IFK Öxnehaga tog emot IFK Österbymo i div5.
Detta var en match som i första halvleken handlade om spel på mittfältet, där Österbymos starka försvar stoppade Öxnehagas snabba anfall. Österbymo spelade i motvind i den första halvleken och det var inte så lätt att spela dom långa bollarna och dom var inte så bollskickliga som Öxnehaga. Trots svåra förhållanden så petade Österbymo in ledningsmål.
I den andra halvleken blev spelet mera för Öxnehaga som började rulla boll ooch fick ett övertag då Österbymo fick springa efter boll rätt ordentligt. Öxnehaga överdrev något i sin bollskicklighet och fastnade oftast i Öterbymos försvarslinje, gjorde det svårt för sig i anfallet.

Se alla bilder från matchen………..HÄR

J-Södras damer tog tredje raka seger mot RÅ 2-0

J-Södras damer hade besök av RÅ denna lördag. På ett blåsigt men solig Jordbrovallen var det svårspelat.
J- Södra började i motvind och blåsten gjorde det riktigt kyligt. Trots motvind lyckades Loppan Gustavsson slå in 1-0 påpasslig framför mål.
I den andra halvleken var J-södratjejerna helt dominerande framför RÅs mål, men fick inte in mer än ett mål och resultatet skrevs till 2-0.

Se alla bilderna från matchen……………HÄR

Assyriska IK ”fegade framåt” mot Lunds BK 0-0

Malvolm fick inte mycket gkort framåt

Assyriska IK hade Lunds BK på besök denna första maj. Ett lund som startatmed två vinster och en oavgjord(idag) samt två förluster, vilket visade sig på planen. Lund var inte det mest agresiva laget denna dag, vilket Assyriska var, men det mesta av Assyriskas spel handlade om mittfältet sen kom man inte mycket längre. Några få riktiga anfall kom i andra halvleken men fokusen var någon annan stans än på målet.
Assyriska har haft förtvivlat svårt att skapa målchanser, med det spelet och de spelare man har. Anfallet underpresterar ordentligt.

Bilder från matchen ………HÄR

EBK förlust mot Borens 1-3

EBK fick aldrig igång sitt spel utan hamnade i mittfälltet där Borens kunde vända spelet. EBK gjoorde trotts det första målet i ett genomspring.
Resten av första halvleken fick EBK tjejerna försöka hålla försvarsställningarna. Borens kom igenom två gånger och kunde gör två mål igrån boxen, samt en straff.

Se bilder från matchens första halvlek….Här

J-Södra tappade tempot i andra halvlek mot IK Frej 1-1

J- Södra tog emot IK Freij på Stadsparksvallen denna lördag. Ett Ik Frej som inte visat någon större fotboll i starten av säsongen. Idag visade Frej inte någon större fotboll i den första halvleken utan J-Södra fick stundtals dominera ordentligt. Tyvärr mäktade inte Södra göra mer än ett mål genom Amir Al- Ammari i den 26 min.
Den andra halvleken bjös J-Södra in Frej i matchen genom att tappa tempo i spelet och fokus framför målet.
Edin Hamidovic hade flera skarpa chanser att göra både ett och flera mål, men skärpan fanns inte idag.
Mittfältet som fungerade riktigt bra i den första halvleken kom av sig ordentligt, man visste ibland inte vem man skulle passa till. Målet som Frej fick till var en stor försvarsmiss i J-södra som ställde Frank Pettersson i målet helt.
Ingen som var direkt dålig i den första halvleken, men heller ingen som stack ut i den andra halvleken.
Bilder från matchen ……….HÄR

Helgens fotboll 13- 14 april

HFF vs Dalstorp IF

HFF tappar inga poäng, utan tar en pinne i denna okoncentrerade match mot Dalstorp. Dalstorp är ett bra lag som säkert siktar på topplacering och har ett spel med snabba vändningar.
HFFs mål gjordes av Alexander Dimitrijevic i andra halvlek, där även Dalstorp gjorde sitt kvitteringsmål. Resultat 1-1

Sebastian Dimitrijevic HFFs målgörare mot Dalstorp

Se bilder från Hff matchen…..HÄR

Råslätt SK vs Österlen FF 0-1

Råslätt SK tog tre poäng i seriepremiären, men idag blev det inga poäng. Ett tidigt mål av Österlen kunde inte RSK ta igen.
En match där oreda/okoncentration med felpass, där man inte hade någon genomtänkt spelplan, man visste inte vad man skulle göra med bollen.

Se bilder från Råalätt matchen…..HÄR

Derby mellan HFF och Mariebo IK Dam 0-7

Ett derby som det var fyra år sedan det ägde rum, då Hff har spelat i div2 och är nykomlingar i år i div1. Mariebo IK har varit i div1 i många år och har den erfarenheten och rutinen som behövs.
Dagens match var en bra erfarenhe för Hfft hur det går till i ettan, med snabbhet, bolltempo och hårdhet.
Hff hade svårt med något av det tidigare samt att man oturligen fick en försvarsspelare utvisad i den 8:e min.
Den första halvleken blev det spel mestadels på Hffs planhalva och fyra mål rann in bakom Hff målvakten.

Snabb taktisk överläggande mellan kapten och coach

Den andra halvleken fick iaf Hff med hjälp av byten där men ökade på anfallet och mittfältet. Tyvärr så stängde Mariebo igen bakåt så Hff fick gå hem utan vare sig mål eller poäng.

Se bilder från matchen………HÄR

J-Södra tog alla poängen på stopptid mot Darlkurd 1-0

J-Södra spelade denna kyliga fredagskväll mot Darlkurd. Det var inte någon direkt värmande fotboll publiken fick se i den första halvleken. Många misstag i passningarna, felbeslut genom hela truppen. J-Södra hade några bra anfall i de första 10 min men föll tillbaka och Darlkurd fick mera bollinnehav. Darlkurd kunde tagit ledningen genom en straff, som var riktigt dåligt slagen. 0-0 var resultatet i pausen.
I den andra halvleken fick J-Södra mera tryck mot Darlkurds mål och också mera bollinnehav. Edin Hamidovic hade en målchans men blev avblåst för offside. Lika resultat när matchtiden var slut och dommaren hade lagt på 3-4 min. När en minut av stopptiden hade gått fick J-Södra ett inlägg mot mål och efter diverse ”flipperspel” framför Darlkurds målvakt kom bollen till Sebastian Crona som slog in 1-0.
Äntligen fick J-Södra vinna på stopptid
En bra start i den gröna tröjan för Edin Hadimovic som visade att han har förmågan att ta spetspositionen.

Sebastian Crona sist på bollen när J-Södra vinner med 1-0 på stopptid

Se bilderna från matchen ….HÄR

Fotboll 2019 Råslätt SK vs Assyriska IK 1-2

Årets derby är avklarat mellan Råslätt SK och Assyriska IK. Assyriska som i år spelar i div1 och har gjort hitills en bra försäsong och Råslätt som fortsätter att fylla på sin speltrupp, spelar i div2 säsongen 2019.
Matchen spelades på Råslätt IP konstgräs, inte lätt att spela med det ljuset(Kanske man borde lagt matchen på helgtid). Nåväl, som ett uttryck man brukar använda sig av ”Anfall är bästa försvar”. Råslätt verkade ha vänt på begreppet, Försvar är bästa anfall”, vilket Råslätt gjorde stort sett hela matchen- drog ner hela laget på egna planhalvan och försökte kontra någon gång. Assyriska hade verkligen svårt att komma igenom Råslätts försvar, hittade ingen nyckel att låsa upp försvaret.
Det första målet kom på en hörna där en snygg nick satt perfekt, men Råslätt skulle kvittera på en fast situation i den andra halvleken och till slut fick Assyriska till 1-2 genom skott utifrån som ställde Råslätts målvakt.

1-2- målet för AIK kom utifrån målomr

Helgens Trän, Matcher 16- 17 mars

Enkel resa för Assyriska IK mot Sylvia 6-2 speglar matchen bra

Klänge, säker och stabil på mittfältet

Mariebo IKs Damer tog meriterande seger i försäsongen mot Gtbg Kopparberg 3-2

Ida Andersson Mariebo IK fick kampa mot gamla lagkompisen Emilie Jonsson Gtbg

Bilder från matchen…………………… HÄR

Premiär för J-Södras Damer mot Lommaryd i Toyota Cup

J-Södra satte full fart när man krossade Lommaryd i sin första match i Toyota Cup. med 7-0. Här blev Rosanna Högberg historisk när hon i tävlingssammanhang gjorde J-Södra damers första mål.

Rosanna Högberg Historisk J-Södra Damspelare. Gjorde klubbens 1:a mål i tävlingssammanhang 190310

Matchen var av karraktären ”spel mot ett mål” och i den första halvleken tog sig Lommaryd inte över planhalvan. J-södras Rosanna Högberg kunde i den 42:a min göra 1-0, vilket halvleken slutade.

I den andra halvleken kunde Lina Gustavsson göra 2-0 10(54) min in i halvleken. Nu var det aldrig någon tvekan om vart segern skulle gå, då J-Södratjejerna hade full kontroll på matchen och släppte aldrig upp Lommaryd på sin planhalva.

Matchbilder…….. HÄR

Helgens tränings matcher 7- 9 mars

Dessamerat HFF dam vann mot Sjömarkens IF 1-0

Ett snabbt mål i den första halvleken, som stod sig genom hela matchen. Sjömarken kom upp i spelet i den andra halvleken där Hff damerna föll tillbaka och skapde väldigt lite.

Mariebo IKs Damer fick bra kvitto mot Skövde KIK 4-0

Se bilder från matchen härhttps://1drv.ms/f/s!AmaVxsamHrENitpuLSth14rHBVE1Zw

J-Södra har jönköpings nyaste damlag i fotboll

J-Södras Damlag 2019

Fick ett snack med Damlagets Coatch Henrik Landèn efter en tränin i Elmiahallen.
– Henrik som är J-Södra- fostrad och är en av ledarna där alla är med i J-Södra Academin för yngre, samtidigt som de jobbar med damlaget.

J-Södra har ju en ”Grön linje” från de yngsta til A-lag, vilket är en ”Lärande plan”
När dt gäller Damlaget blir det en komprimerad tid att utbilda i ”Gröna linjen”

Är det inte kämpigt att både ha Academin och Damlaget?
– Det är ju roligt och spännande och vi är 7st runt Academin och Damlaget, Säger Henrik
-Att starta damlag är ett steg i framtid utveckling. Idag har J-Södra F8- F14, Nästa år har man ett steg till, upp till F15 osv. Till slut har man byggt ihop Damverksamheten.

J-Södra kommer att spela med 2 lag i Div4, ett A- lag och ett uttalat B- lag samt ett lag i Huyndai Cup(SmålandsCupen)
Det kommer att bli flera roliga derbyn, såsom lagen Torpa FF, Nytartade Mullsjö, Egnahems B- lag, Hallby FK B-Lag men även Höglandslagen.
Detta ser Henrik att snacket kommer igång som i sin tur drar med andra föreningar.

Kanske kan man se en Academi som kan ge frukt åt Damfotbollen

SE BILDER FRÅN KVÄLLENS TRÄNING HÄR:https://1drv.ms/f/s!AmaVxsamHrENiN58jwg2Ro_0F_XzdA

Påskens Fotboll 2019 19- 22 april

  • Assyriska IK vs Trollhättan Resultat 1-1
  • Norrby IF vs J-Södra Resultat 1-7

Assyriska IK fick bara kryss mot Trollhättan 1-1

Se mera bilder från matchen………….HÄR

Påskknallen i Borås. J-Södra utklassade Norrby IF med 1-7

Edin Hamidovic 3 målsskytt idag mot Nottby IF

Läs mer och se bilder från matchen……….HÄR

Helgens fotboll 13- 14 april

  • HFF vs Dalstorp IF Resultat 1-1
  • Råslätt vs Österlen FF. Resultat 0-1

HFF vs Dalstorp IF

HFF tappar inga poäng, utan tar en pinne i denna okoncentrerade match mot Dalstorp. Dalstorp är ett bra lag som säkert siktar på topplacering och har ett spel med snabba vändningar.
HFFs mål gjordes av Alexander Dimitrijevic i andra halvlek, där även Dalstorp gjorde sitt kvitteringsmål. Resultat 1-1

Se bilder från Hff matchen…..HÄR

Råslätt SK vs Österlen FF 0-1

Råslätt SK tog tre poäng i seriepremiären, men idag blev det inga poäng. Ett tidigt mål av Österlen kunde inte RSK ta igen.
En match där oreda/okoncentration med felpass, där man inte hade någon genomtänkt spelplan, man visste inte vad man skulle göra med bollen.

Se bilder från Rålätt matchen…..HÄR

J-Södra tog alla poängen på stopptid mot Darlkurd 1-0

J-Södra spelade denna kyliga fredagskväll mot Darlkurd. Det var inte någon direkt värmande fotboll publiken fick se i den första halvleken. Många misstag i passningarna, felbeslut genom hela truppen. J-Södra hade några bra anfall i de första 10 min men föll tillbaka och Darlkurd fick mera bollinnehav. Darlkurd kunde tagit ledningen genom en straff, som var riktigt dåligt slagen. 0-0 var resultatet i pausen.
I den andra halvleken fick J-Södra mera tryck mot Darlkurds mål och också mera bollinnehav. Edin Hamidovic hade en målchans men blev avblåst för offside. Lika resultat när matchtiden var slut och dommaren hade lagt på 3-4 min. När en minut av stopptiden hade gått fick J-Södra ett inlägg mot mål och efter diverse ”flipperspel” framför Darlkurds målvakt kom bollen till Sebastian Crona som slog in 1-0.
Äntligen fick J-Södra vinna på stopptid
En bra start i den gröna tröjan för Edin Hadimovic som visade att han har förmågan att ta spetspositionen.

Sebastian Crona sist på bollen när J-Södra vinner med 1-0 på stopptid
En bra start för Edin Hamidovic i sin första match för J-Södra

Se bilderna från matchen ….HÄR

Derby mellan HFF och Mariebo IK Dam 0-7

Läs mera och Se bilder från matchen………….HÄR

Premiär för J-Södras Damer mot Lommaryd i Toyota Cup

Läs mera och Se bilder ………..HÄR

Subscribe US Now